Klímaszereléssel kapcsolatos tudnivalók


Kivitelezést és helyszíni felmérést vállalunk Budapesten és Pest megyében egyaránt.

Mivel minden kivitelezés az egyedi igényeknek és a helyszínnek megfelelően változik, vegye igénybe helyszíni felmérésünket, vagy hívjon minket a 06-30-929-49-49-es telefonszámon.


Egy átlag klímaszerelés esetenként kb. 3-5 órát vesz igénybe, ennyi ideig tart amíg a telepítést befejezzük, takarítunk magunk után, és megmutatjuk a klíma működését.

Főszezonban is igyekszünk két héten belüli időpontot adni. Bár előfordul olyan is, amikor felszabadul időpont és meglepően hamar tudunk időpontot adni. 

Érdeklődjön e-mailben vagy telefonon az éppen aktuális lehetőségekről!

Fontos megjegyezni, az általunk telepített és nálunk vásárolt készülékek garanciáját és telepítési tanúsítványának ügyintézését mi intézzük, Önnek ezzel nem kell foglalkozni.

Az aktuális legjobb ajánlatot adjuk Önnek, több típusra és árkategóriában, segítünk a legjobb döntést meghozni Önnek.

Kizárólag számlával, garanciával és magyarországi hivatalos beszerzésű új klímákkal, és minőségi anyagokkal dolgozunk!


Klímatelepítés és beüzemelés

Minőségi anyagokkal, számlával és garanciával!


 • A kültéri és a beltéri egység közötti kalorikus kör kiépítését, 3 fm. szigetelt rézcső párral, 2 m. kábelcsatornában elvezetve
 • a kondenzvíz elvezetését gravitációs úton 4 fm. elvezető csővel
 • a készülék elektromos összekötését 3 fm. elektromos vezetékkel
 • elektromos betáp. elvezetését a legközelebbi konnektorig kábelcsatornában elvezetve, maximum 4 fm. elektromos vezetékkel
 • normál 450 mm-es kültéri fali tartókonzolt+speciális rezgéscsillapító bakokkal,
 • 1db. falfúrást
 • 2 szerelő munkadíját
 • a kiválasztott készülék szakszerű beüzemelését minőségi anyagokkal,
 • Budapest területén és vonzáskörzetében a kiszállást
 • és minden egyéb szükséges szereléket (csavarok, tiplik, szigetelőanyagok, villásdugó, érvéghüvely, stb.)
 • magunk utáni takarítást.
 • Klímavédelmi hatósági ügyintézést


A 3. fm.-t meghaladó, illetve kábelcsatornázást igénylő telepítés esetén minden megkezdett méter 11.900 Ft, mely minden szükséges anyagot és munkadíjat tartalmaz.Szerelési ajánlatunk a helyi parkolási díjakat nem tartalmazzák!Amennyiben a kondenzvíz elvezetése nem oldható meg gravitációs úton, kondenzvíz átemelő szivattyút kell használni, melynek az árát (nagyságrendileg 40 000 Ft.- tól) nem tartalmazza a szerelési költség.

  Fontos tudnivalók megrendelés előtt:

  Csak olyan helyre szerelünk kültéri egységet, ahol nem balesetveszélyes és megfelel a technológiai előírásoknak.Amennyiben önnek fejben már meg van az új készülék kültéri egységének a helye, érdemes egyeztetni a szomszédokkal, valamint tájékozódni a helyi építési szabályokról.Sok helyszínen az épület homlokzatára nem lehet elhelyezni a kültéri egységet műemlékvédelmi okból, de lehet ez egy társasházi szabályozás is.Érdemes megrendelés előtt ezekről tájékozódni.  Nagyon Fontos!!!
  Bontott készüléket nem telepítünk!


Az épület külső szigetelését tervezi?

lehetőség van nagyobb konzolra szerelés a kültéri egység tekintetében. Ez plusz bruttó 8999 Ft.-tól, azonban szigeteléskor nem kell a készüléket megbontani!


Lesznek még további költségeim?

Erre rövid választ tudok adni: NEM, nem lesz, nincs további rejtett költség. A felmérés után adott ajánlat minden, a csomagban foglalt szerelési költséget tartalmazni fog.


Megrendelhetem a karbantartást a következő szezonra?

Természetesen IGEN, a karbantartás megrendelhető. Ne feledje, ez kiemelten fontos az Egészségünk és a készülék Garanciája miatt!