Klímaszereléssel kapcsolatos tudnivalók


Kivitelezést és helyszíni felmérést vállalunk Budapesten és Pest megyében egyaránt.

Mivel minden kivitelezés az egyedi igényeknek és a helyszínnek megfelelően változik, vegye igénybe helyszíni felmérésünket, vagy hívjon minket a 06-30-929-49-49-es telefonszámon.


Egy átlag klímaszerelés esetenként kb. 3-5 órát vesz igénybe, ennyi ideig tart amíg a telepítést befejezzük, takarítunk magunk után, és megmutatjuk a klíma működését.

Fontos megjegyezni, az általunk telepített és nálunk vásárolt készülékek garanciáját és telepítési tanúsítványának ügyintézését mi intézzük, Önnek ezzel nem kell foglalkozni!

Igyekszünk a legjobb ajánlatot adni Önnek!Rengeteg készülék típusra és árkategóriára, segítünk a legjobb döntést meghozni Önnek.

Kizárólag számlával, garanciával és magyarországi hivatalos beszerzésű új klímákkal, és minőségi anyagokkal dolgozunk!


Klímatelepítés és beüzemelés 

Minőségi anyagokkal, számlával és garanciával! • A kültéri és a beltéri egység közötti kalorikus kör kiépítését, 3 fm. szigetelt rézcső párral, 2 m. kábelcsatornában elvezetve
 • a kondenzvíz elvezetését gravitációs úton 4 fm. elvezető csővel
 • a készülék elektromos összekötését 3 fm. elektromos vezetékkel
 • elektromos betáp. elvezetését a legközelebbi konnektorig kábelcsatornában elvezetve, maximum 4 fm. elektromos vezetékkel
 • normál 450 mm-es kültéri fali tartókonzolt+speciális rezgéscsillapító bakokkal,
 • 1db. falfúrást
 • 2 szerelő munkadíját
 • a kiválasztott készülék szakszerű beüzemelését minőségi anyagokkal,
 • Budapest területén és vonzáskörzetében a kiszállást
 • és minden egyéb szükséges szereléket (csavarok, tiplik, szigetelőanyagok, villásdugó, érvéghüvely, stb.)
 • magunk utáni takarítást.
 • Klímavédelmi hatósági ügyintézést


A 3. fm.-t meghaladó, illetve kábelcsatornázást igénylő telepítés esetén minden megkezdett méter 11.900 Ft, mely minden szükséges anyagot és munkadíjat tartalmaz.


A fenti árak azokra a klímákra vonatkoznak amiket tőlünk vásárolnak,és maximum 4 kW a teljesítményük.


Szerelési csomagjaink a helyi parkolási díjakat nem tartalmazzák!Amennyiben a kondenzvíz elvezetése nem oldható meg gravitációs úton, kondenzvíz átemelő szivattyút kell használni, melynek az árát (nagyságrendileg 40 000 Ft.- tól) nem tartalmazza a szerelési költség.


  Fontos tudnivalók megrendelés előtt:

  Csak olyan helyre szerelünk kültéri és beltéri egységet, ahol nem balesetveszélyes és megfelel a technológiai előírásoknak.Amennyiben önnek fejben már meg van az új készülék kültéri egységének a helye, érdemes egyeztetni a szomszédokkal, valamint tájékozódni a helyi építési szabályokról.Sok helyszínen az épület homlokzatára nem lehet elhelyezni a kültéri egységet műemlékvédelmi okból, de lehet ez egy társasházi szabályozás is.Érdemes megrendelés előtt ezekről tájékozódni.

  Bontott készüléket nem telepítünk!


Az épület külső szigetelését tervezi?

lehetőség van nagyobb konzolra szerelés a kültéri egység tekintetében. Ez plusz bruttó 8999 Ft.-tól, azonban szigeteléskor nem kell a készüléket megbontani!


Lesznek még további költségeim?

Erre rövid választ tudok adni: NEM, nem lesz, nincs további rejtett költség. A felmérés után adott ajánlat minden, a csomagban foglalt szerelési költséget tartalmazni fog.


Megrendelhetem a karbantartást a következő szezonra?

Természetesen IGEN, a karbantartás megrendelhető. Ne feledje, ez kiemelten fontos az Egészségünk és a készülék Garanciája miatt!


Jótállás

Fogyasztói jótállás: lakossági (RAC) és multi készülékek esetén a jótállási idő feltétele az évente kétszeri számlával igazolt karbantartás elvégzése.