Syen SOH09BO-E32DA4A2 Bora Plusz split klíma csomag 2,5 kW

Bruttó: 261.570 Ft.-

Syen Bora Plusz SOH12BO-E32DA4A2 Oldalfali Inverteres Split Klíma 3,2 kW

 Bruttó: 278.841 Ft.-

Kiemelt tulajdonságok

G10 inverter technológia

Wi-Fi vezérlés 

-15°C Fűtési működési tartomány 

I-Feel funkció 

8°C-os temperálás 

Többszörös szűrőrendszer 

Cold Plasma szűrő 

H-tarifa igényelhető 

"Turbo" hűtés 

Csendes üzemmód 

Kellemes éjszakai mód 

24 órás időzítő

Jótállás
3+2 év

TÖBBSZÖRÖS SZŰRŐRENDSZER
A különböző szűrők képesek teljesen oxidálni és lebontani a szerves szennyeződéseket, elnyelik a füstöt és meggátolják a kellemetlen szagokat.

KELLEMES ÉJSZAKAI MÓD
Tegye kellemesebbé az éjszakáit! Ennek a funkciónak köszönhetően Ön az emberi test számára legoptimálisabb hőmérsékletben pihenhet alvás közben.

WIFI VEZÉRLÉS
Vezérelje a klímáját okostelefonról vagy akár táblagépről a világ bármely pontjáról.

ENERGIA MEGTAKARÍTÁS
Légkondicionáló vásárlásakor ugye Ön is hosszú távra tervez? A Syen Bora Plusz készülék az alacsony energiafogyasztás miatt is tökéletes választás, hiszen nem csupán hűtési üzemben energiatakarékos. Hűvösebb időjárás esetén gazdaságos fűtést is biztosít.

INTELIGENS LEOLVASZTÁS
Amennyiben a hőmérséklet -5°C alá csökken, fűtési üzemmódban a kondenzátor lefagyhat. Az automatikus leolvasztás meghatározott időnként működésbe lép, így növeli a fűtés hatásfokát. Az intelligens leolvasztás funkció tökéletes leolvasztást eredményez, amennyiben a környezeti hőmérséklet a cső hőmérsékletével azonossá válik. Így védi az elektromos egységet és jobb hatásfokú fűtést eredményez.

LED KIJELZŐ
A LED kijelző segítségével könnyen leolvashatóvá válik a hőfok az Ön számára akár nagyobb távolságból is, de a gyengén látók számára is okos megoldás.

8 °C-OS TEMPERÁLÁS
Kitűnő lehetőség hosszú ideig üresen álló helyiségek téli fagyvédelmére. Egyenletes, 8 °C-os hőmérsékleten tartja a helyiséget akkor is, amikor Ön távol van.

I FEEL FUNKCIÓ
A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Helyezze el a távirányítót a szoba egy olyan pontján, ahol a legtöbbet tartózkodik, és a berendezés igazodni fog az Ön igényeihez és pontosan tartja a kívánt hőmérsékletet.


Syen Muse SOH09MU-E32DA1A2 split klíma csomag 2,7 kW

Bruttó: 278.841 Ft.-

Syen Muse SOH12MU-E32DA1D2 split klíma csomag 3,5 kW

Bruttó: 286.320 Ft.-

Kiemelt tulajdonságok

G10 inverter technológia 

Wi-Fi vezérlés 

-25°C Fűtési működési tartomány 

I-Feel funkció 

8°C-os temperálás

Többszörös szűrőrendszer 

Cold Plasma szűrő 

H-tarifa igényelhető 

LED kijelző 

"Turbo" hűtés 

Csendes üzemmód 

Kellemes éjszakai mód 

24 órás időzítő

Jótállás
3+2 év

Fűtés üzemmód
Ha a helységben lévő hőmérséklet alacsonyabb mint a beállított hőmérséklet, akkor a kompresszor üzemel. Ha magasabb, a kompresszor és a kültéri egység ventilátor motor áll, és a beltéri ventilátor motor leáll. A légterelő motor vízszintesre állítja a légterelő lemezeket. A beállított hőmérséklet 16 és 30 Celsius fok között lehet.

8°C-OS FŰTÉS
Amikor a berendezés fűtés üzemben van, a TEMP és a CLOCK gombok együttes lenyomásával 8°C-os hőntartás kapcsolható, mely az átmenetileg használaton kívüli ingatlan fagymentesítésére használható. Hűtés üzemben a gombkombináció az energiatakarékos funkciót kapcsolja be, ekkor a kijelzőn az SE felirat jelenik meg.

WiFi vezérlés
A klímaberendezést egy beépített wifi modul segítségével otthoni, vagy távoli üzemmódban vezérelheti mobiltelefonja segítségével.

I-Feel funkció
Az I-Feel funkció a távirányítóba beépített hőmérséklet érzékelő segítségével vezérli a beredezést, ezzel még pontosabb vezérlést tesz lehetővé.

Automatikus újraindítás
A klímaberendezés áramszünet után újraindul.

Intelligens leolvasztás
Az intelligens leolvasztás segítségével a klímaberendezés hatékonyabban működik fűtés üzemben, mivel a kültéri egység jégtelenítését csak abban az esetben végzi el ha arra valóban szükség van.